Έκλεισε το troktiko!

Μόλις πριν λίγο είδα την είδηση σε διάφορα blogs, καθώς και στο ίδιο το blog. Το Blogger (του Google υπηρεσία φυσικά) ανέστειλε τη λειτουργία του troktikou, λόγω παραβίασης των όρων χρήσης. Δείτε την εικόνα παρακάτω. Σε διάφορα άλλα ελληνικά blogs μιλάνε για λογοκρισία των ελληνικών blogs από πλευρά του Blogger, άλλοι λένε «πάλι καλά, να ξεκαθαρίζει το τοπίο»...

Ενημέρωση: Το troktiko σήμερα το πρωί είναι και πάλι ανοικτό.

Το Blogger ανέστειλε τη λειτουργία του troktikou

διάφορα / miscellaneous: 
υπολογιστές / computers: 
Χρήσιμο / Useful: 
Average: 3.3 (4 votes)
Ψηφίστε για την ποιότητα του άρθρου / Vote for the article's quality

Σχόλια

Και γιατί μπορεί να έκανε κάτι τέτοιο η google; Μήπως έγινε καμιά καταγγελία; Γνωρίζεις τίποτα, αν και δεν ήμουν αναγνώστης του troktiko μου κάνει εντύπωση η google να κάτσει από μόνη της να ασχοληθεί!

Ναι, κατά 99% έγινε κάποια καταγγελία. Δεν γνωρίζω τι και πως, αλλά τον τελευταίο καιρό «έκραζε» τον Τριανταφυλλόπουλο και ίσως με τις σχετικά πρόσφατες εξαγγελίες του Δένδια για τα blogs, όλα αυτά να παίξανε το ρόλο για αυτή την ενέργεια του Google. Αλλά δεν είναι μόνο το troktiko, το αναφέρω γιατί θεωρείται από τα υψηλότερης κίνησης ελληνικά blogs, το Blogger προχώρησε και σε αναστολή λειτουργίας άλλων ελληνικών blogs με το ίδιο σκεπτικό (παραβίαση όρων χρήσης).

Θα υπάρξει πρόβλημα με την κίνηση αυτή...