Διάφορα...

Πω πω... Πέρασε καιρός από την τελευταία μου εγγραφή στο blog. Πολλά συνέβησαν στο ενδιάμεσο. Πιάσε από εκλογές, πιάσε από εξελίξεις στο μέτωπο της βιομηχανίας των υπολογιστών γενικά, πιάσε από πολιτικές εξελίξεις, κτλ.

Ήρθε η Κυριακή της 16ης Σεπτεμβρίου και όλοι ξυπνήσαμε με τη χαρά (λέμε τώρα...) να πάμε να ψηφίσουμε. Εγώ ήθελα να πάω να ψηφίσω νωρίς νωρίς για να μην έχει κόσμο. Έτσι και έκανα, ευτυχώς ήταν σχετικά χαλαρή κατάσταση. Βέβαια, με το που βγαίνεις από το σχολείο, βλέπεις παντού πεταμένα φυλλάδια στους δρόμους, ανθρώπους των παρατάξεων να καλημερίζουν τον κόσμο που μπαίνει στο σχολείο (γιατί αυτόν που βγαίνει τον χάσανε έτσι κι αλλιώς), να τον χαιρετίζουν και να προσπαθούν ευγενικά να τον πείσουν να ψηφίσουν τον άνθρωπό τους και την παράταξη που φυσικά ανήκει... Τι αηδία... Μακριά. Έτσι κι αλλιώς ό,τι και να ψηφίσεις, άλλοι κινούν τα νήματα.

Μπορώ να πω πάντως ότι φέτος ήταν μια από τις χαλαρότερες προεκλογικές εκστρατείες. Ευτυχώς λίγες (σχετικά) ομιλίες, οι αφίσες, τα φυλλάδια και οι τηλεοπτικές διαφημίσεις επίσης σχετικά περιορισμένες. Ευτυχώς δεν υπήρξα θύμα τηλεφωνικού spam από υποψηφίους, γιατί άλλους τους πήρανε αρκετοί. Καλά ως εδώ. Αμ και η περίοδος; Ένας μήνας ακριβώς από την προκήρυξη των εκλογών.

διάφορα / miscellaneous: 
Χρήσιμο / Useful: 
No votes yet
Ψηφίστε για την ποιότητα του άρθρου / Vote for the article's quality